Hei, tässä muutama tärkeä asia uudistuksista.

Uusi jäsenrekisteri on otettu käyttöön diabetesliitossa ja jäsenmaksulaskut ovat tulleet. Nyt on mahdollista pyytää lasku nettipankkiin samalla kun maksatte tämän vuoden laskun. Puhelimeen voi myös ladata jäsenkortin.

Mikäli et ole ilmoittanut sähköpostiosoitetta liittymisen yhteydessä, niin nyt on hyvin toivottavaa ilmoittaa sähköpostiosoite joko jäsenasianhoitajalle tai puheenjohtajalle, niin voimme lisätä sen teitoihisi. Jatkossa jäsenkirje ym. tiedottaminen pyritään lähettämään suoraan jäsenen sähköpostiin.

Lapsidiabeetikko on jäsenrekisterissä vanhempien nimen alla lapsena 15 vuotiaaksi saakka. Sen jälkeen toivotaan, että hän siirtyy vanhemman jäsenyydestä omaksi jäseneksi.

Kalajoen Diabeetikot ja Aivoliiton Jokilaaksojen AVH

Seuraava kerho on poikkeuksellisesti keskiviikkona 26.4.2023 klo 13.00. Neliapilan kerhohuoneella Venteläntiellä. Vieraaksi saamme musiikkiterapeutti Ilpo Ikäheimon.

JALKAHOITOAVUSTUS YHDISTYKSEN JÄSENILLE v 2023 jatkuu

Arvoisa jäsen, tässä tietoa yhdistyksen tarjoamasta jalkahoitoedusta v. 2023. Olemme yhdistyksen hallituksessa päättäneet avustaa Kala- ja Pyhäjokilaakson diabetesyhdistyksen jäsenmaksun maksaneen jäsenen jalkahoitoa 40 €:lla vielä v 2023. Toivomme, että käytät edun
hyväksi. Diabeetikon jalkahoito on hyvin tärkeää - hyvissä ajoin
ammattihenkilön antama jalkahoito estää pahoilta vaurioilta jaloissa.

Koulutetut jalkojenhoitajat ja jalkaterapeutit ja AT tutkinnon suorittaneet hoitajat ovat hoitajia joiden hoidosta avustus maksetaan toisen kerran yhdistyksen jäsenelle.

Toimi näin:

Tilaa aika hoitoon jäsenkirjeessä (v. 2023kirje) olevalta hoitajilta. Maksa itse koko hoito

Lähetä kuitti maksetusta hoidosta, lisää jäsennumero jäsenkortista laskuun ja nimesi sekä
pankkitilin numero mihin avustus maksetaan (40€) kirjeellä Raija Mäkelä, Lokkitie 3 85100 Kalajoki tai sähköpostilla makela.raija@kotinet.com

Ongelmatilanteissä voit kysyä neuvoa puh. 044-5630008